Halstrad rimmad torsk serveras med ljummen sallad på hummer, blomkål och tryffel samt potatispuré
Ingredienser1portion2portioner3portioner4portioner5portioner6portioner7portioner8portioner9portioner10portioner11portioner12portioner13portioner14portioner15portioner16portioner17portioner18portioner19portioner20portionerFänkålsskum1stSchalottenlök(ar) , finskuren0,5stfänkål , strimlat2dlgrädde6clPernod1odefinieradsmör3dlkycklingbuljong , blandatmedvattenLjummensallad2ststicklök(ar) , skurnaislantar50gramshiitakesvamp1odefinieradolivolja0,5huvudblomkål1sthummer , kokt2kvist(ar) dill , plockade1odefinieradtryffelolja1odefinieradsalt1odefinieradpepparPotatispuré1,5dlmjölk2stvitlöksklyfta(or) , rivna500grampotatis(ar) , skalad0,5stcitron(er) , skalet100gramsmör2kvist(ar) bladpersilja , finskuret1odefinieradsockerRimmadtorskrygg2lvatten1dlsocker4stgråsejfilé(er) , rygg, finskuren1dlsaltKöpreceptet
www.tasteline.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.