Halstrad röding med kantarellpotatis
www.ica.se
www.ica.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser Portioner: 4 Potatispuré 1 kg mandelpotatis 2 dl mjölk 2 msk smör 1 msk strösocker 2 msk olivolja salt och vitpeppar 1 l kantareller 2 schalottenlökar 1 msk smör till stekning 2 kvistar bladpersilja Sås 1 dl portvin 1 dl rödvin 1/2 dl strösocker 1 tsk maizena majsstärkelse Fisk 600 g rödingfilé olivolja till stekning Spenat 200 g spenat olivolja till stekning 2 vitlöksklyftor svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.