Efter storhandling, innebandy och städning var det dax att laga mat. Pilgrimsmusslor till förrätt, laxfilé i hummersås till huvudrätt och en trippel chokladmoussé till efterrätt
Halstrade pilgrimsmusslor med kapris- & pistaschvinägrett. Halstrade pilgrimsmusslor. Hacka pistagenötterna och rör sedan ihop vinägretten och smaka av med salt och peppar
Smaka av med lite fond, vitpeppar och salt, sätt åt sidan. Börja med att hyvla två stjälkar med hjälp av en mandolin, lägg hyvelspånen i isvatten, sätt åt sidan
Avnjut med förrättsbestick, kan behöva gaffel, kniv och sked. Förbered garnityren genom att plocka ur ärtorna, rosta pistagenötterna i torr panna och grovhacka dem sedan
Halstrade pilgrimsmusslor med basilikamajonäs och soltorkade tomater. Jag bestämde mig för att jag ville ha lite goda medelhavssmaker till musslan så det blev min väldigt goda och användbara basilikamajonäs som fick agera sås och så strösslade jag över med lite hackade soltorkade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.