Pilgrimsmusslor medbrynt persiljesmörPilgrimsmusslor är en verklig delikatess och brukar finnas frysta i välsorterade livsmedelsbutiker – ofta till ett hyfsat pris
Mixa med stav, smaka av med svartpeppar och lite salt. En förrätt på pilgrimsmusslor och gröna ärtor. Krydda musslorna med lite svartpeppar samt flingsalt
Halstrade pilgrimsmusslor med kapris- & pistaschvinägrett. Halstrade pilgrimsmusslor. Hacka pistagenötterna och rör sedan ihop vinägretten och smaka av med salt och peppar
Här höjer smör och hasselnötter råvaran till nya höjder. Ett knippe knipplök alt schalottenlök eller salladslök 8 pilgrimsmusslor 1 dl vetemjöl till panering 50 g smör smör till stekning Hasselnötter Salt Skala och skiva löken med delar av
det värsta man kan göra med en pilgrimsmussla är att översteka den. Skeda över lite brynt smör över, dra ett par varv med pepparkvarnen och dekorera gärna med en kvist timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.