Halstrad makrillfilé med varm havtornsvinägrett
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 makrillfiléer
  • 1 dl grovt mjöl
  • salt
  • 2 msk smör + jungfruolivolja
  • 1/2 dl havtornsjuice
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 1 tsk salt
  • 1/2 dl rapsolja
  • några vrid på svartpepparkvarnen
  • 800 g färsk potatis
  • 1/2 dl äppelcidervinäger
  • 1/2 vitlök kingsolo
  • 1 tsk salt
  • 5 vrid på svartpepparkvarnen
  • 1 msk fransk senap
  • 1 dl rapsolja
  • 1 rödlök
  • 1/2 purjolök
  • 1 knippe rädisor
  • 1 dl rucolasallad
  • 2 cm pepparrot
  • 1/2 dl bladpersilja, hackad
  • citronklyfta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.