Halstrad makrillfilé med varm havtornsvinägrett
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 st makrillfilé
  • 1 dl mjöl
  • salt
  • 2 msk smör
  • 0.5 dl havtornsjuice
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 1 tsk salt
  • 0.5 dl rapsolja
  • svartpeppar
  • 800 g potatis
  • 0.5 dl äppelcidervinäger
  • 0.5 st vitlök
  • 1 tsk salt
  • 5 st svartpeppar
  • 1 msk fransk senap
  • 1 dl rapsolja
  • 1 st rödlök
  • 0.5 st purjolök
  • 1 st rädisor
  • 1 dl rucolasallad
  • 2 cm pepparrot
  • 0.5 dl bladpersilja
  • citronklyfta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.