Halstrad makrill med teriyakisås och stekt sallad
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g makrillfilé
  • 1 dl japansk ljus soja
  • 3 msk mirin
  • 2 tsk honung
  • 1 msk färsk ingefära
  • 1 klyfta vitlök
  • ev redning (maizena)
  • 2-3 gemsallad
  • 2 gurkor
  • 3 msk rostade sesamfrön
  • 1 limefrukt, saft och skal
  • 2 tsk sesamolja
  • 1 knippe salladslök
  • matolja, till stekning
  • Teriyakisås1 dl japansk ljus soja 3 msk mirin 2 tsk honung 1 msk färsk ingefära 1 klyfta vitlök ev redning (maizena)
  • sallad2-3 gemsallad 2 gurkor 3 msk rostade sesamfrön 1 limefrukt, saft och skal 2 tsk sesamolja 1 knippe salladslök matolja, till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.