Halstrad laxfilé med vitvinssås, krutonger, tomat- och fänkålssalsa
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 500 gr potatis
  • ½ gul lök
  • 1 vitlöksklyfta Smör
  • 3/4 tsk vetemjöl
  • 1 dl vitt vin
  • 3/4 dl vatten
  • 3/4 tärning kycklingbuljong
  • 1/4 dl mjölk
  • 1/4 dl crème fraiche
  • 300 gr laxfilé
  • 2 krm salt
  • Olja
  • ½ stånd fänkål
  • ½ röd lök
  • 1/4 knippe bladpersilja
  • 1 tomat ½ citron
  • 1 tsk olivolja
  • 1 krm salt
  • Svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.