Halstrad laxfilé med vitlöksrostade rotfrukter och lime-vinägrett
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Laxfilé
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 msk Olivolja
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 500 g Palsternacka
  • 350 g Morötter
  • 4 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 2 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 0.3 st krukor Persilja - färsk
  • 0.3 st krukor Persilja - färsk
  • 1 dl Olivolja
  • 0.5 st Lime
  • 0.5 tsk Honung Flytande
  • 2 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 0.5 st Isbergssallat
  • 0.5 st Gurka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.