4 Salsa 1 mango 2 avokado 1/2 rödlök 1/2 gurka 1 lime salt och peppar 1 msk olivolja Ris och sallad 4 port ris eller annat gryn 1/2 isbergssallad Lax ca 600 g laxfilé 1 msk riven färsk ingefära 1 msk honung 1 msk soja 1 msk vatten 1 tsk olja Lägg till i inköpslistan
Till laxen hade vi ugnsrostade rotfruter och yoghurtsås med citron, honung och citronpeppar. Men i dag mår jag bra, Johan bättre och en liten laxbit fick sätta livet till
Krydda laxenmed salt, peppar och paprikapulver. Lax, fänkål och saffransaioli på en måndag. Men nu var jag ju ännu mer sugen på saffransaioli, så det slutade helt enkelt med att jag gick ut och köpte mig en burk färdig majonäs och ett nytt paket saffran - sedan gjorde jag vad jag borde gjort från början
Tillsätt laxbitarna i slutet och bryn dem helt kort. Skär laxköttet i bitar. Koka Penne Rigate Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och fräs pastan med såsen i stekpannan
för 3 stycken mellanstora tortillas (som på bilden)30 g majsmjöl/vetemjöl med råg1 msk vatten1/2 kryddmått salt3 g bakpulverBlanda ihop alla ingredienser till en fast deg och jobba med den i 5 minuter. Låt vila i 20 minuter och dela sedan i 3 delar och kavla ut på ett. 20 minuter och. 3 delar och
Fördela laxen över pastan och strö över parmesanost. Garnera med persilja. Mixa dill, parmesanost, mandel, pressad vitlök, olja och vinäger till en jämn massa
Lägg grönsakerna på en tallrik, fördela laxen över och toppa med pepparrotscremen. Jag valde att krydda laxenmed en algkrydda jag köpte när vi var i Kåseberga, Skåne i somras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.