Halstrad hälleflundra med grönsaksvinägrett
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600-800 g hälleflundrafilé, styckad i fyra bitar 2 bananschalottenlökar 8 klyftor vitlök 3 askar körsbärstomater 1 kruka persilja 2 gemsallad 1 citron olivolja salt 1 dl vitt vin 30 g smör 2 msk kapris vitpeppar
  • 1 Risotto1 schalottenlök, finhackad 2 klyftor vitlök, finhackad 3 dl risottoris (avorio eller aborie) 2 lagerblad, fint smulade eller strimlade (helst färska) 2 kvistar färsk timjan 0,5 dl olivolja 1 dl vitt vin 5-6 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning salt vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.