1 Botten250
g riven kokos 50 g smält smör 2 äggvitor 1,5 dl strösocker
1 Cheesecake500
g cream cheese 250 g ricotta 4 ägg 2,5 dl strösocker 1 vaniljstång
1 Dekor25-50
g mörk choklad, smält lakritsgodisBlanda alla ingredienserna till botten. Tryck ut i en 24 cm springform och upp mot kanterna och ställ i frysen medan du gör fyllningen.
Sätt ugnen på 150 grader. Blanda cream cheese och ricotta slätt i en matberedare eller använd en elvisp. Tillsätt ett ägg i taget, pulsera mellan varje ägg. Häll i socker och frön från vaniljen. Vispa slätt. Ta formen ur frysen, häll smeten i formen och slå springformen mot bordet lite lätt så att
luftbubblor försvinner. Ta nu den avsvalnade smälta chokladen, häll i en plastpåse och klipp ett litet hål i ena hörnet.
Spritsa runda ringar, börja i mitten och arbeta utåt mot kanten. Ta sedan en tandpetare och dra i en rörelse, från mitten till hörnan. Rengör tandpetaren efter varje drag. På detta sätt får du ett spindelnät.
Sätt försiktigt din cheesecaken i ugnen i 60 minuter. Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar tills
ugnen svalnat. Ställ sedan i kylen tills servering. Dekorera med lakritsgodis.
En smarrig halloncupcake med inslag av kokosochvanilj. Kan även meddela att sista fotograferingen till boken gjordes i helgen så nu är det dags att börja redigera bilder och sätta ihop boken
) En kombination av vanilj, smält vit choklad, chiapudding ochkokosgrädde på en botten av cashewnötter, blåbär och acai toppat med en blåbär- och acaisylt
Tårta - kokos, citron, bär, choklad, vanilj typ. (Gluten- och sockerfri. vaniljkräm (se recept nedan). Det är verkligen en riktig smarrig tårta som funkar till alla slags kalas och bjudningar och man kan ändra smakerna på de olika lagrena efter säsong och på så vis få en helt ny tårta men ändå en likadan
Grovhacka bären och häll ner dem med. Därför tänkte jag dela med mig av receptet till er nu. Smält kokosoljanoch häll ner den och honung i granola mixen
Pensla bullarna med äggvita och doppa dom i kokos. Gör en grop i varje bulle och fyll medvaniljkräm. Arbeta degen kraftigt med en slev eller i en assistent
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokosoch chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.