Såg att en TV-kock lagade detta häromdagen på Nyhetsmorgon och det såg så gott och smidigt ut. Så jag svängde förbi Coop och köpte hem lite butternutsquash och brysselkål
Butternutpumpa-biffar med vegansk majonnäs. Jag har aldrig ogillat vegetarisk mat, men jag har tidigare trott att vegetarisk mat ska vara komplicerad, tråkig och smaklös - vilket jag inte kunde ha en mer fel åsikt om
Brysselkål är antiinflammatoriskt och en bra källa till c-vitamin. Inlägget Butternutsquash med kanel, brysselkål och valnötter – vegan, paleo, lchf dök först upp på Ät bra, må bra
Borsta butternutskivorna med olivolja och placera dem på en plåt med bakpapper. Salta, peppra och rosta dem i 30-40 minuter tills de blir mjuka och lite gyllenfärgade, vänd efter halva tiden. Borsta olivolja på ena sidan av varje bröd, dela ut squash, mozzarella, och oregano jämnt över 4 av de 8 brödskivorna. ) 1 mellanstor butternutsquash
Ett blogginlägg med pumpa eller butternutsquash så här på höstkanten. Jag tyckte om smaken av butternut i de här muffinsen och nu mikrade jag bara butternutbitarna men nästa gång ska jag testa att ugnsrosta dom istället
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
a butternutsquash. Gratinerad butternutsquash. 1 mellanstor butternutsquash. Ställ tillbaka pumpan i ugnen i 5-10 minuter tills osten smält. 1 mellanstor butternutsquash
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.