Ingredienser Portioner. 4 400 g halloumiost 1 burk thai satay curry grytbas (à 400 ml) 65 g babyspenat 1/2 ask plommontomater (à 500 g) Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 1 msk olja Lägg till i inköpslistan
Halloumigryta. Blanda riset med kokosmjölk, vatten och salt en kastrull och koka riset precis klart. Salta, peppra och servera sedan med kokosris, koriander och lime
Rör i kapris och i med buljongen. Var försiktig med saltet eftersom osten är salt. I med kryddorna. Servera eventuellt med råris eller bulgur och sallad
Den här halloumigrytan äter jag gärna vegetarisk som den är. Perfekt till exempel med grillad kyckling till grytan, eller färsbiffar, eller kryddiga korvar
Halloumigryta. Men det finns många goda vegetariska rätter som funkar då med tycker jag. Falafel, bön/lins/kikärtsbiffar av olika slag, ostar, att fylla ut en wook med nötter och bönor är ju bara några förslag
Skär potatisen i halvor och blada den med hacket. Smaksätt med salt och vitpeppar. Förslagsvis med en slickepott, så är risken mindre att potatisen går sönder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.