Skiva löken, vitlökoch chili. Halloumigryta. Hacka tomaterna, försök spara all vätska. Blanda riset medkokosmjölk, vatten och salt en kastrull ochkoka riset precis klart
Finhacka den gula lökenoch skriva tomaterna i tunna skivor. Jag brukar alltid ha mer vitvinsvinäger eftersom jag älskar vinägersmaken, tomaterna är också ett perfekt tillbehör till grillat
Blanda ner squash, svamp, lök, krossadetomater, vatten och färska tomater i en gryta. Fräs till sist löken i olja tills den blir genomskinligoch utan att ta färg
Strö över tärnad saltgurka, strimlad gul lökoch halverade körsbärstomater. Och saltgurka ochtomater. Medpurjolök i botten så blir det en jättegod sås till korvenoch självklart serveras det hela medpotatismos
Finhacka rödlökenochmixa eller mosacocktailtomaternaoch tillsätt dem till kycklingen. Låt allt stå ochsmåputtra tills du kan se att kycklingen är helt genomstekt
Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilika och en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middagoch de blev jättegoda
Ingredienser Portioner. 4 1 dl ströbröd 1 1/2 dl mjölk 8 potatisar 500 g blandfärs 1 1/2 tsk salt 1 krm peppar 2 gula lökar 2 msksmör eller margarin 3 dl grönsaksbuljong 1 msk kinesisk soja 4 tomater 150 g riven gratängost Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.