Ingredienser Portioner. 4 400 g halloumiost 1 burk thai satay curry grytbas (à 400 ml) 65 g babyspenat 1/2 ask plommontomater (à 500 g) Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 1 msk olja Lägg till i inköpslistan
Het halloumigryta4 port250 g halloumi1 squash100 g champinjoner (skivade)1 gul lökolivolja1 burk konserverade körsbärstomater2-3 msk kapris1 tsk buljongpulver1 tsk oregano1 tsk sambal(1 nypa socker)salt och pepparSkär osten i stora kuber
Denna gång så provade jag att göra en Halloumigryta med röda linser, mättande och gott. Jag tycker att Halloumi är gott men äter den inte så ofta på grund av att den är lite för dyr i smartpoints
Halloumigryta. Halloumi är något jag gillar och använder mig rätt ofta av i köket faktiskt. Det är nog ganska vanligt att man bara har grillat det någon gång och sedan vet man inte vad man kan använda denna salta, gnissliga och lite sega ost till
Halloumigryta1 gul lök 2 klyftor vitlök 25 g smör, till stekning 125 g körsbärstomter 0,5 zucchini 2 tsk hel kummin 1 msk garam masala 2 dl Felix ketchup osötad 4 dl matgrädde 70 g spenat 2 halloumi olja, till stekning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.