Du kommer inte använda all rödlök i detta recept, men det är supergott till massa annat också (och dessutom blir löken så vackert rosa - man äter ju med ögat också)
Tror faktiskt inte att varken köttet eller den bakade rödlöken skulle ha smakat bättre med sås. I lördags på landet gick jag "all in" med kött, potatis och tillbehör
Syrad rödlök är snabbt fixat och ett självklart tillbehör till alla slags burgare. Syrad rödlök. Riktigt fina bröd, perfekta till hamburgare eller halloumiburgare
av med maizenaredning om du vill. Häll av vattnet och blanda i honung och vinäger. Koka upp och krydda. 4 port2-3 rödlökarvattensalt1 msk flytande honung2 msk balsamvinägersalt, pepparev. maizenaSkär rödlöken i klyftor och sjud i lättsaltat vatten ca 10 min tills de mjuknar. 2-3 rödlökarvattensalt
Fördela sallad, tacosås, tomatskivor och den picklade rödlöken mellan bröd och burgare. På vissa hålla finns burgare att köpa, men vi tycker det går lika bra att skära ett halloumi-block i fyra skivor och få samma resultat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.