Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiosten tillsammans med chili, citron, rostadepinjenötteroch balsamico blev en ljuvlig kombo
Blanda övriga ingredienser och häll över osten. urkärnad och finhackad. Skär halloumi i ca 1 cm tjocka skivor, pensla med lite olivolja och grilla snabbt på båda sidor. 1 pkt (250 g) Zeta Halloumi. 1-2 msk pinjenötter
Garnera medhalloumi, färska myntablad, salladslök och citronklyftor. Skär halloumin i skivor. Skär hälften i klyftor och pressa resterande i en skål med olivolja till dressingen
Blanda ihop bönor, tomathack, limeskal, limesaft, olivolja och den chilirostade majsen. Servera halloumiskivornamed ugnsstekt sötpotatis och rostad majs- och bönsalsa
Blanda övriga ingredienser och häll över osten. Skär Halloumiosten i ca 1 cm tjocka skivor, pensla med lite olivolja och grilla snabbt på båda sidor. 1 paket Zeta Halloumi. 5 st röd chilifrukt , urkärnad och finhackad. 5 msk pinjenötter , ca, rostade
Till efterrätt gjorde vi en otroligt god chokladtårta med tryffelglasyr ochrostadepinjenötter. )Igår kväll kom min fina svägerska på besök och vi lagade den mycket goda pastan med salami, pinjenötteroch ricotta som jag gjorde för någon vecka sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.