Lägg upp hallouminmedbetor på en tallrik. Halloumi, vanlig eller chili. Kombon av sälta från osten, söttostade betormed knapriga solroskärnor toppade med lite honung, är himmelriket på en tallrik
Här kommer en försmak av sommaren genom en otroligt härlig rostad potatissallad medhalloumiost. Jag tycker salladen är som allra godast ljummen, smakerna kommer verkligen till sin rätt då och halloumin är fortfarande knaprig och god
Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiosten tillsammans med chili, citron, rostade pinjenötter och balsamico blev en ljuvlig kombo
Lägg spenaten på ett fat, på med osten. Ringla över dressingen och toppa med solroskärnorna. 2 rostade paprikor1 msk rödvinsvinäger2 tsk dijonsenapen gnutta socker eller sötningsmedel4 msk olivoljasalt och peppar1 dl solroskärnor2 halloumiostar65 g babyspenatMixa de rostade paprikorna med vinäger, senap, olja och socker till en slät dressing. -Mama Skogly ♥ 2 rostade paprikor. 2 halloumiostar
500 g rödbeta, gärna små 600 g fast potatis, gärna små 3 msk olivolja 2 tsk torkad timjan 1 vitlök, delad på "midjan" 300 g chèvreost 2 msk flytande honung 40 g pinjenötter 3 dl matyoghurt peppar salt Till servering 100 g rucolasallad 1 baguette olivolja, att ringla över vid servering
Blanda ihop bönor, tomathack, limeskal, limesaft, olivolja och den chilirostade majsen. Servera halloumiskivornamed ugnsstekt sötpotatis och rostad majs- och bönsalsa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.