Blanda limeskal, saft och 1 dl strösocker i hallonpurén och blanda med äggvitan. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Blanda ihop limeskal + saft, resten av sockret och det mesta av hallonpurén (spara lite). Smält gelantinbladen på svag värme i en kastrull och häll i det i den resterande hallonpurén, blanda runt det noga
Rör sedan samman den varma hallonpurén med den avsvalnade. Tillsätt hallonpurén och vispa. Smält gelatinbladen i en kastrull tillsammans med 2 matskedar hallonpuré
Koka upp grädde och hallonpuré i en tjockbottnad kastrull, häll det över äggulorna och blanda. Koka upp grädde och hallonpuré i en tjockbottnad kastrull, häll det över äggulorna och blanda
Rör ner osten och hallonpurén i grädden. Botten. 12 st digestivekex75 g smält smörFyllning. 3. gelatinblad3 dl vispgrädde1 dl strösocker250 g hallon200 g
Vispa samman hallonpuré, färskost och florsocker i en bunke, gärna med elvisp. Då var all snö borta utomhus, temperaturen har ökat igen och vintern är bortblåst
1166 g hallonpuré. 1375 g socker 150 g vatten 125 g glykos 166 g hallonpuré 8 g citronsyra 32 g gelatinbladKoka socker, glykos och vatten till 140 grader
Sila hallonpurén genom en finmaskig sil (för att bli av med kärnorna) och blanda ner i frostingen. Här kommer ett jättehärligt recept på hallonmarängfrosting
Rör ner först några matskedar i hallonpurén, fyll sedan på med resten. Ostrullar med grillad paprika. Behändiga drinktilltugg som kan ligga klara i förväg och bara skäras upp i sista stund
Lägg sedan hallonpurén i en tjockbottnad kastrull. Vem gillar inte godis. Ge bort det till någon i en sen julklapp, födelsedagspresent eller varför inte bara ge bort det för att visa att du tycker om personen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.