Garnera pannacottan med lite vispad grädde, de kanderade nötterna och chokladkrisp. Även om pannacottan är god som den är, så blir den ännu godare om du toppar den med kanderade nötter
Garnera chokladenmed de sparade kokosflingorna. Sikta ner detta i äggsmeten tillsammans med smält smör och blanda försiktigt ihop med en slickepott bara precis tills du får en jämn smet
Nagga med en gaffel. Riv mandelmassan och blanda den med äggen och mjölken. 1Tryck ut den i en form med löstagbar kant, cirka 22 centimeter i diameter. 1Servera gärna med vaniljsås eller lättvispad grädde
Skär alla ananasringar i smala strimlor tvärs över dess fibrer och mixa slätt med stavmixer. 12 dl créme fraiceBörja med att blanda alla ingredienser till pajskalet. 1Förgrädda pajskalet i 10 min täckt med bakplåtspapper och fylld med ris eller ärtor. 1Fyll pajskalet med fyllningen och grädda igen i ca 35 min. 1Garnera med spritsad grädde och servera med glass till
Ingredienser Portioner. 8 Deg 150 g smör 3 1/2 dl vetemjöl 1/3 dl vatten Fyllning 50 g smör 1 dl strösocker 2 ägg 100 g mandelmassa rivet skal av 1/2 citron 300 - 400 g späd rabarber Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.