Hacka den vitachokladen grovt. Vänd ner chokladen och hallonen. 200g vitchoklad. 200g vitchoklad. 20 stora läckra och saftiga muffins som verkligen smakar sommar
150 g vitchoklad, bitar. Muffinsmet150 g smör osaltat 220 g ägg [4 st] 190 g strösocker [2 dl] 1 citron, skalet 180 g vetemjöl [3 dl] 5 g bakpulver 50 g mjölk [0,5 dl] 36 frysta hallon (eller andra bär) 150 g vitchoklad, bitar
Visserligen hade såväl bär som choklad en tendens att vilja sjunka till botten, men nästa gång jag bakar dessa (för det lär bli fler gånger) så skall jag finhacka chokladen och prova att försiktigt skaka bären i en påse med potatismjöl, alternativt rulla bären i potatismjöl - detta skall minska risken att de sjunker
Börja därefter med den vitachoklad brownien. Börja med den mörka choklad brownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Varm chokladmed skumtomtar och vitchoklad. I medchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.