Hallonmoussetårta
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 äggvitor några droppar citron
  • 250 gram riven mandelmassa (jag river på grova sidan av rivjärnet och fryser gärna mandelmassan ett tag innan så det går lättare och inte kladdar så mycket)
  • 500 gram hallon
  • 1- 1½ dl socker – gärna finkornigt eller malt rårörsocker
  • ½ vaniljstång som du skrapar ur fröna ur (själva vaniljstången kan du sedan lägga i sockret så ger den fin smak till nästa gång du använder sockret) eller en knivsudd korn ur burk med vaniljfrön – finns numera att köpa i de flesta affärer, glädjande nog
  • 2 1/2 dl god vaniljyoghurt (jag använder Valio laktosfri)
  • 5 gelatinblad
  • 2 dl vispad grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.