3 gelatinblad. Lägg 3 st gelatinblad i rikligt med kallt vatten 5- 10 minuter. Krama ur dom uppblötta gelatinbladen och rör ner 3 st ( ett i taget ) i det varma hallonmoset. 3 gelatinblad 3 dl grädde
Det är insidan som räknas. I varje fall om man talar om tårtor. En av mina favorittårtfyllningar är en hallonmousse, som jag gör med mosade hallon, gelésocker, vispgrädde och cream cheese
Hallonmousse ca 8 -10 portioner. 4 dl turkisk yoghurt1 st vaniljstång eller 1 tsk vaniljsocker1½ dl florsocker2 dl vispgrädde300 g vit choklad600 g hallon
Värm lättmjölken tillsammans med gelatinpulvret tills det löst sig på svag värme. 11,5 tsk gelatinpulver. 1Hallonmousse250 g frysta hallon 75 g kesella 2 tsk socker 2 dl lätt mjölk 1,5 tsk gelatinpulver
As my fillings always are, this mousse is perfect for anyone that doesn't it gelatine. Hallonmousse. Denna hallonmousse går alltid hem och som alla mina fyllningar är den veggie- och halalvänlig
Blötlägg gelatinet i kallt vatten. Krama ur gelatinet och smält det i lite av hallonpurén. Rör sedan ner resten av purén och gelatinblandningen i ägg- och sockerblandningen
Hallon är ett av sommarens bästa bär, topp två med jordgubbarna i topp. Tillsammans med syrlig lemon curd och krispiga smulor med lite smak av kokos kan det här bli sensommarens bästa dessert
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.