Fyll upp med hallonmoussen. Vispa grädden fluffig. Mixa hallonen om de inte kokat sönder. Blanda ihop yoghurt, grädde, florsocker, vaniljsocker och de avsvalnade mixade hallon
Passar både till dessert och som tårtfyllning. En lättgjord och god hallonmousse. Ingredienser. Smält gelatineti den varma hallonpurén och låt svalna i
Hallonmousse med limesmaksattflarnPortioner. Hallonmousse. Limesmaksatt flarn. Stjälp upp hallonmoussen eller servera den i glasen, garnera med färska hallon, och flarnen
Hallonmousse. Hallon är ett av sommarens bästa bär, topp två med jordgubbarna i topp. Tillsammans med syrlig lemon curd och krispiga smulor med lite smak av kokos kan det här bli sensommarens bästa dessert
Denna hallonmousse är lite mer stabil än den jag ofta använder. Hallonmousse. En stor skillnad gör det när man gör högre tårtor eller inte har så mycket tid på sig
Rör igelatinbladen. Blanda i den vispade grädden. Låt stå tillsiglitei kylskåp innan den används. 2 gelatinblad. Blötlägg gelatinbladeniminst 5 min. Låt svalna i kylskåp i ca 5 h. 2 gelatinblad 2 dl grädde
Tillgarnering mynta (eller citronmeliss). 350 g hallon, tinade/färska, plus några extra fina hela tillgarnering 1,5 dl turkisk yoghurt 0,5 dl honung, flytande 1,5 dl vispgrädde 20 g mörk choklad, krossad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.