Ta marmeladen ifrån plattan och tillsätt atamon. 2 burkar5 hg päron, skalade och skurna i små bitar (knappt ett kilo oskalade)1,5 dl vatten1 vaniljstång1 tsk pressad citronsaft5 g riven färsk ingefära3,5 dl syltsockerknappt 1 tsk atamon (konserveringsmedel)Koka päronbitar tillsammans med vatten, vaniljfrön, vaniljstång, citronsaft och riven ingefära tills päronen är mjuka. Tillsätt syltsocker och låt koka 3-5 minuter till. 5 hg päron, skalade och skurna i små bitar (knappt ett kilo oskalade). 1 vaniljstång
Tvätta apelsinerna, dela i halvor och pressa ur saften. Hacka skal och fruktkött i matberedare. 1färsk ingefära, riven. 1vaniljstång, delad och urskrapad. Blanda saft, frukt, vaniljochingefäramed vatten i en gryta och låt alltsammans koka under lock i 10 minuter
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet
Nu när jag var sjuk kunde jag till ochmed ta två. På lappen hade hon skrivit ned ett recept på en ingefärashot jag skulle röra ihop och dricka varje dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.