Sätt ugnen på 175°. Klä en bakform 25x30 cm inuti med bakplåtspapper. Smält smör och pensla papperet noga med smält smör för att inte marängsmeten ska fastna
Denna kaka påminde faktiskt väldigt mycket om den HallonMarängtårta jag åt på jobbet, fast mycket godare så klart eftersom jag har gjort den med prima råvaror
Gårdagens hallonplockningspromenad resulterade i en burk full med söta goda vildhallon. På grusvägen mot fotbollsplanerna i vårt område växer det massor med hallonbuskar och de är överfulla av hallon just nu som är hur goda som helst
) Tänkte även göra en hallonmarängtårta till dessert fast den får ni se senare. Så var det valborg igen och jag hoppas verkligen att vinterns kalla vindar har lämnat oss för i år
Vispa vaniljsåsen så den blir krämig. Blanda ner hallonen försiktigt. Spara några till garnering. Lägg en marängbotten i en form, gärna med löstagbar kant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.