Fyll botten av glassformarna och ställ i fysen medan melonen stavmixas. Fyll glassformarna med melon. Isglass med jordgubb och passionsfruktKiwiglass med mörk choklad
Denna gång med vanilj och hallon. JAg vispade 5 dl grädde, 1 burk med kondenserad mjölk, 2 tsk vanillin och sen 2 dl hallonkompott. Häll 1/3 av sylten i botten, häll över hälften av glasscreme, häll i 1/3 hallonsylt, häll på den sista glasssmeten och sen den sista sylten. Ställ i frysen minst 4 timmar och sen är det bara att avnjuta. 1 burk med
Fort ut med plåten och tryck på den andra kakan. Enda skillnaden jag gjorde var att jag gjorde marshmallowsfyllning, går snabbare att göra och är liite roligare tycker jag
Smaksätt smeten med kanelen och apelsinskalet. Lägg gelatinbladen i rikligt med vatten. Häll upp marshmallowsmeten i en plastad form och låt den stelna i kylen under några timmar
Om man äter dem frysta går de väl an, men tinas de så står du där med en sörja bara av mjuka och tråkiga granatäpplekärnor och man får helt fel uppfattning om granatäpple
Byxorna jag har på mig på jobbet hålls numera ihop med hjälp av en gummisnodd. För att riktigt fira att det var dags att komma tillbaka till vanliga vanor gjorde jag i går kväll en väldigt god chokladsås till glassen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.