Igår bakade jag inte med kärlek. Hallongömmor. Mer med hat faktiskt. Hallongömmor. Blir ju perfekt med choklad och grejer tänkt jag och började spritsa ut bottnarna på plåten
Man vänjer inte barn som är vana vid risifrutti och sötad yoghurt att säga "WOW" till osötade, naturliga produkter över en dag, så här är ett tips på hemmagjord yoghurt som i alla fall fungerade bra här, serverades med blåbär
Ställ sedan tillbaka pannan på medelvärme och häll i kokosfettet och låt smälta. Idag gjorde jag vaniljyoghurt och crunchmusli från Anna Halléns nya kokobok LCHF för familjenJag ändrade bara små detaljer i muslin som i att ha i choklad och vanilj och byta ut paranötter till hasselnötter
Servera med grädde, lönnsirap och bär. Den innehåller vaniljyoghurt (jag använder Arlas milda) och vaniljsocker så det doftar fantastiskt när man steker dem, och de blir verkligen fantastiskt goda
Finhacka myntan och blanda med frukten. Smaksätt yoghurten med vaniljsocker till lagom sötma. Klicka i yoghurt i serveringsglas och toppa med frukten och gärna en myntakvist
En av mina favoritfrukostar just nu är raw Vaniljyoghurtmed jordgubbsylt. Du kan självklart servera den med vilka frukter du vill, på bilden har jag tinat lite blåbär som jag har till också
Smält smöret i en stekpanna tillsammans med råsockret. När det smält samman, tillsätt havregrynen och låt det steka med en stund tills grynen fått lite färg och blivit lite rostat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.