Tina hallonen. Värm dem i en kastrull några minuter tillsammans med socker (efter tycke och smak). Smörj en ugnssäker form och lägg biskvierna på botten
Jag erkänner härmed att jag glupskt slukade denna passions- och hallonfrestelse till frukost idag. Men för er som inte har lika svulstiga frukostvanor som Najni, kan jag tänka mig att den läckra lilla passions- och hallonfrestelsen passar minst lika bra som dessert eller varför inte som ett ovanligt lyxigt mellanmål en dag när man av en eller annan anledning behöver pigga upp sig själv
Hallongrottor. Det är så gott med den somriga smaken av hallon. i dessa små klassiska bakverk. Rör ihop 200 gram rumsvarmt smör med 1 dl strösocker och 1 tsk vaniljsocker
Chokladkräm. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädden i en kastrull. Häll den varma grädden över chokladen och rör tills chokladen har smält
Chokladkräm. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädden i en kastrull. Häll den varma grädden över chokladen och rör tills chokladen smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.