Koka upp mjölken med vaniljstång, frön och citronskal. Toppa medpassionsfrukten vid servering. Hetta upp såsen på medelvärme under omrörning tills den börjar tjockna
Vad jag gillar med både kladdkaka och den här cremen är att man undviker både det kemiska bakpulvret och det läskiga gelatinet, bara helt naturliga ingredienser
Garnera med mynta. Varva blåbär, crunch ochvaniljkräm i ett glas. Vaniljkräm. Blanda rumsvarmt smör, rörsocker, mjöl, nötter, havregryn och havrekärnor i en skål, och blanda till en smuldeg
Garnera med mynta. Varva blåbär, crunch ochvaniljkräm i ett glas. Vaniljkräm. Blanda rumsvarmt smör, rörsocker, mjöl, nötter, havregryn och havrekärnor i en skål, och blanda till en smuldeg
Idag åt jag lunch med vänner i stan. Jag tog de grönsaker jag hade hemma och gjorde en pytt, fräste på några pilgrimsmusslor och gjorde en sås på citron ochpassionsfrukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.