Eftersom jag tänkte vänta med att baka vissa av de sockerfri bakverken till idag, men sedan fick veta att vi inte skulle bli så många, blev det tyvärr bara en endaste sockerfri kaka jag fick bjuda på
Det är över mitt förstånd att vissa faktiskt inte gillar choklad, men så är ju smaken olika (folk tycker säkert att det är konstigt att jag inte tycker om att baka med citrusfrukter till exempel)
Denna gången bakade jag kokostosca till kakalaset, en riktig favorit hos mig. Lägg bakplåtspapper i en ugnsform med kant och häll i smeten, grädda mitt i ugnen i 30-35 min
Häll i alla ingredienserna i en kastrull och ha plattan på medelvärme. Klä en långpanna med bakplåtspapper (ca 25x35). När kakan är klar så ska kokosen bres på och sen in med kakan i ugnen igen i ca 10 minuter eller tills kakan fått fin färg
En äpplekaka medkokostoscatäcke som blev riktigt god. Kokostosca. Äpplekaka medkokostosca. Blanda under tiden ingredienserna till kokostoscasmeten i en kastrull
Här får den ett härligt toscatäcke med cocos som tar den till en annan nivå. Med lättslagen grädde till och en rykande het kopp kaffe till efter hårt arbete i trädgården orkar man plötsligt jobba på med ogräset en stund till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.