Jag har länge tänkt att göra biskvier och/eller Sarah Bernhardt-bakelser, men har inte kommit mig för att göra det (lite pga att jag tänkt att det varit för krångligt att göra)
Vincents favoritbakverk verkar vara Sarah Bernhardt. Alltså de där extra chokladiga och lyxiga biskvierna som är så goda (lite mer kompakta än biskvier)
Nu under julledigheten har jag passat på att baka ett par saker jag har varit riktigt sugen på. Jag har haft ett sug efter biskvier eller Sarah Bernardt, så det blev det till att göra
I år orkar jag inte göra biskvier, sorry Lisa jag vet att det är dina favoriter. -) men jag tror du kommer att gilla de här också, samma ingredienser liksom men det går så mycket fortare när allt åker i en långpanna
De här är så himla goda. Så det är bara att ni sätter igång och bakar. -). Glöm inte att låta bottnarna torka 30 minuter innan de gräddas för annars flyter de ut
Dessa bars går snabbt att göra och behöver endast stå i frysen 15 minuter innan de behöver avnjutas. Perfekt efter träningen eller som ett mellanmål till kaffet
Hejsan. Vad kul att du hittade hit. I denna bloggen kan du hitta massa smarriga recept. Läsa om mitt liv som bagare/konditor och lite annat smått och gott
1957 och 1958 spred en rad mordbränderna på sydöstra Öland skräck hos lokalbefolkningen. Lantbrukaren Göran Johansson dömdes för dåden men frikändes i hovrätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.