Efterrätt ⁄ ReceptPannacotta med mjölkchoklad och färska hallon. Jag tycker att hallon passar bra. Om inte pannacotta är min favoritefterrätt så ligger den i alla fall i vinnarcirkeln
låt stå i kylen tills pannacottan har stelnat. Fördela sen lakritsen och hallonen över pannacottan just innan servering 1 vaniljstång(eller 1 tsk vaniljpulver). 2 dl hallon
denna gång fick det bli en enkel pannacotta med tillbehör som lyfter den istället, syrliga hallon, salt lakrits och söt pannacotta, en dröm för smaklökarna
När pannacottan är dekorerar du dem med hallonen. 2,5 dl gräddeen halv tsk vaniljpulver (inte vanlijsocker) eller en vaniljstång3 msk sötin/sukrin1 tsk Steviaen näve hallon2 st gelatinblad Gör så här. Du kan även mosa hallonen med ca 2 tsk sukrin/sötin och lägga det över pannacottan
Receptet på vaniljpannacotta kommer från början från kokboken "Italienska desserter" och det blir gott med många olika slags topping till, denna gång valde vi frysta tinade hallon och hackade pistagenötter
Det översta är ett lager med hallonpannacotta. Det blev en mycket god kombination av de två olika chokladsmakerna och sen ett fräscht, lite syrligt friskt, hallonlager på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.