Hallon- och chokladtårta med smörkrämsrosor
brinkenbakar.ellematovin.se
brinkenbakar.ellematovin.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • RECEPT
  • 10-12 bitar
  • Chokladbottnar
  • 150 gram smör
  • 315 gram vetemjöl
  • 400 gram socker
  • 95 gram kakao
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 2,5 tsk bakpulver
  • 0,75 tsk bikarbonat
  • 0,5 tsk salt
  • 2 stora ägg
  • 1 äggula 360 gram mjölk
  • 240 gram hett starkt bryggkaffe
  • Hallonmousse
  • 4 gelatinblad Knappt 400 gram djupfrysta hallon (ska bli 300 gram när de är silade)
  • 2 msk socker
  • 1 tsk pressad citron
  • 60 gram äggvita
  • 120 gram florsocker
  • 300 gram vispgrädde
  • Hallonmarängsmörkräm
  • 150 ml äggvitor (ca 4-5 st)
  • 250 gram socker
  • 450 gram rumsvarmt smör
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 dl hallonpuré rumstempererad (mixade och silade hallon, färska eller frusna)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.