Får att få in liten extra vårkänsla passar väl inget bättre än en hallonochblåbärspaj. När knopparna slår ut, fåglarna kvittrar ochmänniskor blir gladare
I går var vi bortbjudna på fika till sambonssonochsvärdotter, så jag tänkte att ja skulle baka något smaskigt att ta medGlutenfritt så klart, hade aldrig prövat denna paj, men den blevklart godkänd av alla som åt den
Paj är ju så galet gottoch går att variera en miljon gånger. Jag brukar hitta på lite olika varianter på "smulpaj" för att göra det hela lite mer spännande
I torsdags så tittade solen fram och det var minsann länge sedan. Härligt fika i solen med lite paj tänkte jag men nehe, när pajen var klar så var solenborta, suck
Med nyplockade blåbär i frysen var man ju tvungen att göra en blåbärspaj. Förrut har jag alltid gjort en vanlig smulpaj med bär i bottenoch smuldeg ovanpå
Igårkväll bakade jag denna vansinnigt goda, sega, knäckiga paj med hallonoch blåbär. Ja, jag har tjuvsmakat en sked på fredagsfikat redan, ville ju veta hur seg och knäckig den blev
Pajen ni ser på bilden är fylld med hallon eller blåbär eller en blandning av båda. Till skillnad från hemma måste vi här tänka på att bakverken ska gå att skära i snygga bitar och får anpassa recepten därefter
Blåbär är ett av mina favoritbärochblåbärspaj är något av det godastesom finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.