För någon månad sen gjorde jag hallon- och blåbärschips som blev super goda som snacks. I veckan gjorde jag jordgubbsremmar som fick stå i ugnen medan jag satt och pluggade
Doften "Solmogna Hallon" och en rosa tofs kändes som en bra början och resulterade i en rosa regnbågstårta medvanilj och hallonsmörkräm som täcks av ett lager sörsyrlig yoghurtgrädde och färska hallon
I dag var en sådan dag, då den ena killen som hade köpt present och var så besviken att han hade missat kalaset skulle komma över med sin mamma och fika
Éclarier fyllda medvaniljkräm, hallonsylt, clementin och grädde, bjöd jag bland annat på till födelsedagsfikat vid helgens firande av min brors födelsedag
Fyll önskade formar, täck dem med plast. Koka upp grädde, mjölk, vaniljstång och socker. Strö över ett tunt lager råsocker och bränn av med brännare eller under grillelementet i ugnen (full effekt) tills sockret är karamelliserat
Dessa har jag smaksatt med hallon och vanilj, i jul ska jag nog testa med saffran och apelsin. Tänk på att sockerlagen i receptet är väääääldigt varm, inget för småbarn eller något man stressar runt med i köket
Mina nyttigare mellanmålskakor med blåbär och kanel () jag gjorde för flera veckor sedan blev så himla lyckade att jag i måndags beslöt mig för att göra mer men med smaken hallon och vanilj
Raw proteinshake med hallon och vanilj. Jag använder just nu hampaproteinpulver som jag tycker blandar sig väl med smaker av frukt och grönt och det blir jättegott i smoothies och shakes
*choklad & hasselnöt * vaniljkräm & hallonGlad sommar. )Fyllning & garnering. Före avbakning penslade jag wienerbröden med äggvita, och spritsade vaniljkräm samt hallonsylt i hålrummen på de dubbeltvinnade åttorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.