Rör ihop ingredienserna och smaka av med svartpeppar. Servera på grovt rågbröd. 4 skivor grovt rågbröd. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 4 hårdkokta ägg 55 g ansjovisfilé 2 msk hackad färsk gräslök 2 msk hackad färsk dill 1 msk kaviar svartpeppar 4 skivor grovt rågbröd
Jag frågade hur det gick med steken han grillade och ett uppgivet svar kom ut från den mustachprydda lilla munhålan om att den blev bränd och att han nu hade ätit sig mätt på den inköpta potatissalladen vilket i sin tur resulterade i att ha nu mådde illa
Tillsammans med lök och kapris, blir den här salladen faktiskt ännu bättre. Späd zucchini som steks eller kokas lätt påminner både i smak och konsistens om potatis i en sallad
Dag 1250 g vatten [2,5 dl] 175 g fint rågmjöl, gärna stenmalet 25 g rågsurdeg. Dag 2 Deg från dag 1 700 g fint rågmjöl, gärna stenmalet 500 g vatten [5 dl] 25 g havssalt 1 msk rapsolja (eller olivolja)
Täck med plast och låt vila i två timmar. Färdigt på. Platta ut, pensla med vatten och doppa i rågmjöl. Sätt in i varm ugn och spreja vatten på ugnens botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.