Inlägget Höstig risotto med sparris ochkantareller dök först upp på theVeganista. Födelsedagsmiddagen bestod av en krämig och god risotto med smak av sparris ochkantarell, så himla god kombination
Servera till ett gott potatismos och de andra tillbehören. Pssst lingon-rödlökschutneyn är MITT alldeles egna hoppkok och det hittar ni i inlägget före detta…
Sedan tycker jag ni ska testa denna höstigafläskfilépannamed svamp, bacon, äpple och cider. Blanda alla ingredienser till kräftröran och smaka av med limesaft och salt
Här ville jag ha en riktigt krämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé ochkantareller. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Zucchinipasta och ostsås med gula kantareller . Stek kantarellerna i stekpanna, salta och peppra. Vi lyxade till det med lite extra mycket gula kantareller
Koka upp mjölken med vaniljstången, vaniljfröna och hälften av sockret. Jag försöker intala mig att det fortfarande är november och det är ju sant, men det är bara några få dagar kvar
Smaka av med salt och peppar. lingon, finhackad dill, persilja och gräslök till garnering. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.