Grekiska kycklingspett är så läckra att slänga upp på grillen i sommar. Marinera gärna kycklingen dagen innan, då går det snabbt att grilla dem dagen efter och kycklingen blir desto godaste om den får marineras några timmer i kylen
Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 500 g brysselkål 3 morötter ca 600 g tunnskivad kotlett 1/2 msk olja salt peppar 2 dl smetana 1 dl mjölk 1 msk senap 1 tsk dragon Lägg till i inköpslistan
Passa på och grilla en gång till innan det blir för kallt och regnigt. Härliga kotletter som är penslade med Santa Marias American Barbeque Sauce är riktigt gott
Kamben( kotlettben från fläskotlettraden) ca. Koka kambenen i ribsvatten i ca 1 timme tills köttet blir mört och börjar att släppa runt benen. Bred såsen över kambenen och stek i ugnen 200 grader, ills de får en fin färg
När jag hittar färska kamben i köttdisken så köper jag ofta hem en större mängd. Jag älskar kamben. Grillade kamben är så galet gott om man får till den rätta kryddan med saltlag och glaze
Kamben( kotlettben från fläskotlettraden) ca. Kamben( kotlettben från fläskotlettraden) ca. Koka kambenen i ribsvatten i ca 1 timme tills köttet blir mört och börjar att släppa runt benen. Bred såsen över kambenen och stek i ugnen 200 grader, ills de får en fin färg
kamben som skulle få en åktur i grillen de sent skulle glömma. Jag hade en idé om att ställa en behållare med plommonsaft i grillen så att kambenen skulle ta smak av ångan som skulle uppstå
Fantastiskt möra och goda kamben, och en hemmagjord glazé med sting. 2 kg kamben. Koka kambenen i vattnet och kryddorna 30 minuter i tryckkokare eller 1,5 timme i kastrull. 2 kg kamben
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.