Ingredienser Portioner. 6 500 g rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1 krm vaniljsocker 125 g smör 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl ljus sirap smör till formen Till servering vaniljglass Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Saftig, mjuk och ljuvlig vaniljkaka med blåbär. RECEPT PÅ VANILJKAKA MED MANDEL HITTAR DU HÄR. Rör smöret och socker med en elvisp tills det blir luftigt
Smörj och kokosbeströ en form cirka 24 centimeter i diameter, med avtagbar kant. Fortsätt grädda på andra falsen i ugnen 15–20 minuter eller tills kokosmarängen har fått fin färg
Höstens godaste efterrätt åt vi förra helgen när vi hade gäster. Och visst är den gudomlig denna äppelpajscheesecake, för här får man både cheesecake, äppelpaj och kolasås – allt i ett
Äppelkladdkaka. Kombinationen mellan äpple och kanel är nog bland det godaste jag vet. Den här kakan innehåller rätt så mycket kanel och så serverade jag en kanelgrädde till
Servera med vispad grädde. Häll chokladen i formen och strö över lingon. Tryck ut smeten i en form med löstagbar botten som är 24 cm i diameter. Grädda i 7–8 minuter. 5 dl lingon
Höst kan vara lika med regn och rusk, fallande gula löv och mörka mornar. Men med tanke på att vi just fällt vårt första träd, en risig gran, och att jag hört att man måste plantera minst två träd för varje träd man fäller…
Dekorera medlingon. Här ska ni få receptet på en nöt-kola-paj med lingom jag provbakade i helgen. Här hemma fick den godkänt av alla testsmakare och kommer troligen finnas med i sortimentet på cafeet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.