Hönsfärsbiffar med medelhavssmak och tomatig sås
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g ekologisk hönsfärs
  • 1 tsk salt
  • 2 ägg - delade i gulor och vitor
  • 1 msk Gourmetkrydda eller Medelhavskrydda - båda från Krusmyntagården
  • 1 - 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2 msk potatismjöl
  • ½ dl hirsflingor
  • ½ dl valfri grädde
  • olja till stekning - jag blandade oliv- och rapsolja
  • 1 burk krossade tomater av bra kvalitet
  • 1 burk hela skalade tomater av bra kvalitet + ½ dl vatten som jag sköljde ur burkarna med
  • 1 msk osötad tomatpuré
  • 1 msk röd balsamvinäger
  • 1 tsk kokosblomssocker
  • 1 tärning kycklingbuljong - Kung Markatta
  • ev salt, peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.