Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju högtidatt göra en inläggning. För er som odlar eran egen squash, ni missar väl inte att lägga in den
I år kom det väldigt mycket frukt på det och trots att vi gallrade en hel del blev det till slut lite för trångt bland plommonen, många skrumpnar snopet
Sillinläggningar hör onekligen ihop med svenska högtider. Foto. Jurek Holzer. Har ni tröttnat på färdigköpt och samma gamla glasmästar-lök-dill-senapsmodellen kan ni testa den här – en ganska experimentell variant med en asiatisk touch
Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Jag har försökt att göra egna tårtbottnar, men resultatet har inte blivit bra. Och för det mesta beror det på att bottnarna har sjunkit ihop så att det inte har gått att dela dem utan att de gått sönder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.