Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju högtidatt göra en inläggning. För er som odlar eran egen squash, ni missar väl inte att lägga in den
Det svåraste med att sätta ihop en middagsmeny är att komma på vilken förrätt man ska bjuda på. Vid gårdagens middag utsattes våra gäster för ett försiktigt och lagom experimentellt försök till en enkel och snabblagad entré
I år kom det väldigt mycket frukt på det och trots att vi gallrade en hel del blev det till slut lite för trångt bland plommonen, många skrumpnar snopet
Sillinläggningar hör onekligen ihop med svenska högtider. Foto. Jurek Holzer. Har ni tröttnat på färdigköpt och samma gamla glasmästar-lök-dill-senapsmodellen kan ni testa den här – en ganska experimentell variant med en asiatisk touch
Men en del människor som börjar med lågkolhydratkost och levt på en högkolhydratkost innan upplever ovälkomna biverkningar som får dem att vända tillbaka till en värld av bröd, söt frukt och sötpotatisgrytor
Börja ett dygn innan du vill äta falafeln. Det blir alltid populärt. Lägg då kikärtorna i en stor skål, fyll på med rejält med vatten och låt stå ett dygn eller över en natt
Här i London är det omöjligt för alla att komma i tid, särskilt en fredag efter jobbet. Förra fredagen när jag bjöd ett gäng tjejkompisar på middag började vi med bubbel (ett gott franskt mousserande från Loire) och lite chips medan vi väntade på att alla ska komma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.