Men inte vilken söndag som helst, för det är första-söndagen-på-semestern-söndag. Men på tal om desserter, jag har just sett ett avsnitt av Top Chef Just Desserts
Tanken på att baka nutellagifflar har legat och grott i min fantasi en längre tid. Samtidigt som jag planerade att göra slag i saken, och förverkligen dena min frukosthägring, läste på Söta Saker om Månadens sötsak - frukost
En vecka har gått sen vi serverade Boråsmenyn på Stadshuset i Borås. Roligt var också att ha Leif Manneström sittande på en stol under uppläggningen av maten och ibland uttrycka orden bra, fantastiskt, jävligt bra
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Provade ett nytt recept på tårtbotten sent igår kväll. Smörj en eller flera formar i valfri storlek och klä dem med en krage av bakplåtspapper (annars rinner smeten över, då de blir riktigt höga i ugn)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.