Hårt kokta ägg i ugnen
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Hårt kokta ägg i ugnen

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Jag gillar att toppa en kantad bakplåt med ett galler och sedan placera mina ägg på gallret. På så sätt cirkulerar värmen i ugnen runt hela ägget för jämn tillagning. Om det skulle vara en olycka med ett av äggen, fungerar bakplåten som ett utmärkt sätt att fånga upp eventuella problem. Men under alla dessa år har jag inte haft några problem. Jag använder fortfarande bakplåten. Jag är säker på att så fort jag inte gör det kommer jag att ha en enorm äggröra på händerna.

Beskrivning

    Värm ugnen till 175º.
    Placera ett galler på en kantad bakplåt.
    Lägg äggen på galler och sätt in i ugnen.
    Grädda 30 minuter.
    Ta ut ur ugnen och låt svalna för lättare skalning.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.