Här kan du läsa mer om den otroliga ingefäran Kanderad ingefära, sött starkt och nyttigtGe bort lite håll dig frisk godis =)Ingefära 400-500gSocker 1 dl + 2-3 dl4 dl vattenSkala ingefäran och skär den i tunna skivor. Är det mycket vatten kvar,häll av det men spara ca 1,5 dl i kastrullen
Yngsta dottern fyllde 9 år i torsdags. Det firades med presenter till frukost och grillad oxfilé med dijonnaise och en sallad enligt hennes önskemål på kvällen
Den här fräscha och bäriga efterrätten vispar du ihop på mindre än fem minuter. Hemligheten är att marinera jordgubbarna i en citron- och sockerlag, det ger en syrlig och frisk smak som passar utmärkt efter grillad mat
Blanda pajdegen och låt den vila 1 timme i kyl. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Fika måste man och igår svängde jag kvickt och lätt ihop en hallon och chokladpaj som blev väldigt uppskattad av killarna, det sa bara slurp sen var det bara några smulor kvar
Färgen på denne drink blev vid just detta tillfälle helt otrolig. Så här såg den ut tills jag blandade den ordentligt, men jag kunde inte låta bli att fota den, eftersom den såg så overklig och märklig ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.