Klicka ut smeten på en plåt som är smord alternativt klädd med bakplåtspapper. Havreflarn äter vi sällan ”bara rakt upp och ner” men däremot som krispigt tillbehör till krämiga desserter
) De går även sätta ihop två och två och fylla med smörkräm, doppas i choklad eller vad man vill. Havreflarn är jättelätt att göra och dom är riktigt smarriga
Ta ut ett hål i mitten av varje kaka med något runt. Nagga varje kaka med en gaffel. Tryck ut varje del med handen till ca 1,5-2 cm tjocklek. Grädda hålkakorna i 10-12 minuter i 225 grader i mitten av ugnen
Jag har nyss svängt ihop ett gäng havreflarn. Sätt ugnen på 225 grader å preppa två plåtar med bakplåtspapper. Klicka ut typ 0,5 msk med rätt stort mellanrum
Jag hade köpt hem hallon och jordgubbar som jag hade tänkt äta med lite vaniljglass, men så bakade jag också några havreflarn som jag stoppade ner som en liten skål i varsitt cocktailglas
Segkrispiga havreflarnmed toppingen på kärleksmums mellan. Havreflarn. Havreflarn. Är hemma igen efter en himla rolig klassresa med bästa 9a. Tack 9a för att jag fick följa med er. -Mama Skogly ♥ 9a för att jag fick följa med er
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.