Nuharjag vart i sommarstugan i prick fyra dagar. » Bäddat ner mig på mormors gamla tempur-madrass som känns extra ljuvlig nu när magen blir mer och mer otymplig – och däckat som en sten
Jag vet redan nu att detta bara är början på en lång passionerad relation till pickles. Jaghar nämligen trott att det inte kan bli gott, att det blir för surt
Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Har ni plockat fram dom än eller står de fortfarande kvar och dammar i nåt köksskåp
Nu blev det inte helt lyckat den här gången, men skam den som ger sig. Familjens goda laxrecept, som både jag, min mamma och syrran brukar laga har varit försvunnet
Nu ska bloggen heta "Helena, mitt i smeten". Egentligen är jag väldigt fåfäng, men jaghar bestämt mig för att sluta låtsas att jag är någon slags prydlig hemmafru som kan allt och lyckas med allt
Nu blir det kyckling istället. Därför harjag bestämt att det är sommar i Sjöstaden idag. Jag brukar servera en rejäl klyfta isberg med ranch dressing på som tillbehör till en grillad biff
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. (jaghar tagit recept rakt av från Nilla's Kitchen, men bytte ut nyponskalmjöl mot durramjöl
Jaghar letat efter ett recept på dessa skorpor, men inte hittat något som jag gillar. Nu är det middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Så där ja, nuhar vi nog fått med de flesta smakerna i våra sillinläggningar. Blandat med svenska smaker som dill och gräslök så har du en burk med smarrig sill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.