Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiosten tillsammans med chili, citron, rostade pinjenötter och balsamico blev en ljuvlig kombo
Blanda övriga ingredienser och häll över osten. urkärnad och finhackad. Skär halloumi i ca 1 cm tjocka skivor, pensla med lite olivolja och grilla snabbt på båda sidor. 1 pkt (250 g) Zeta Halloumi. 2 msk färskpressad citronsaft
Blanda övriga ingredienser och häll över osten. Skär Halloumiosten i ca 1 cm tjocka skivor, pensla med lite olivolja och grilla snabbt på båda sidor. 1 paket Zeta Halloumi. 5 st röd chilifrukt , urkärnad och finhackad. 2 msk citronsaft , färskpressad
Vrid ur saften av citronernaoch låt koka med. Servera direkt med nykokt pasta. Men det är en återkommande snabbrätt hos oss och så fräsch, lätt att variera och himla god
Eftter ungefär halva tillagningstiden gått klippte jag över dill och lade på citronskivor. Maken fyllde år i lördags och då bjöd vi på bland annat snittar, av vilka vissa var dekorerade med räkor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.